Lidmaatschap | Lid Worden

Lid worden
We zien ernaar uit je te verwelkomen en je een hele leuke hockey-ervaring binnen onze vereniging te bieden. 

Proeftraining
We kennen een introductieperiode voor elk aankomend lid. Dit betekent dat je eerst drie weken kunt meetrainen. Wennen aan hockeyen, binnen het team en onze vereniging. Na deze drie weken beslis je of je wel of geen lid wordt.

Inschrijven als lid
Als je het inschrijfformulier hebt ingevuld, krijg je snel bericht wanneer en waar je kunt starten.

Hockeystick cadeau
Alle nieuwe leden tot 10 jaar krijgen van ons de eerste hockeystick cadeau. Hoe leuk is dat!

Gedurende het seizoen lid worden?
Dat kan! Je kan op elk moment bij ons lid worden. Als je na de zaalhockeyperiode lid wordt, betaal je minder contributie.

Zaallidmaatschap
Geen veldhockey (bij ons) wel zaalhockey bij ons? Ook dat kan! De zaalhockey-periode is van december tot februari. Je wordt toegevoegd aan een bestaand RHC-team. Als je alleen tijdens het zaalseizoen lid bent, ben je geen inschrijfgeld verschuldigd.

Entreegeld
Nieuwe leden betalen entreegeld. Het entreegeld is een bijdrage aan wat leden in het verleden hebben geïnvesteerd in de vereniging en hebben vormgegeven voor accommodatie, clubhuis en organisatie. Als nieuw lid draag je hieraan ook een stukje bij.

Wachtlijst
RHC kent geen wachtlijst. Het kan echter wel voorkomen dat het team waarin jij het liefst terecht wilt komen al compleet is. Dan gaan we uiteraard samen kijken naar het voor jou best passende team.


Voordat je je inschrijft, is het goed te weten waar jij en wij aan toe zijn. Daarom raden we je aan de RHC | Reglementen door te lezen.