Lid worden

Wij verwelkomen graag nieuwe leden op RHC! Wil je lid worden? Vul eerst het inschrijfformulier in op onze website. Is er plek dan krijg je direct bericht dat je kunt starten. Is er een wachtlijst? Dan ontvang je bericht van de lijncoördinator als er een plekje vrij komt.

Een hockeystick cadeau
Alle nieuwe leden tot 10 jaar krijgen als ze lid worden van RHC een hockeystick cadeau. Hoe leuk is dat!

Proeftrainen
RHC kent een introductieperiode voor elk aankomend lid. Dit betekent dat, zodra je hebt vernomen dat er plek is, je eerst drie weken kunt meetrainen als proeflid. Na deze drie weken kun je besluiten of je lid wilt worden.

Gedurende het seizoen lid worden
Ook gedurende het seizoen is het mogelijk om lid te worden. Als je aan het einde van het zaalseizoen of erna lid wordt, dan betaal je minder contributie.

Zaallidmaatschap
Je kunt ook alleen gedurende de zaalperiode (december tot en met februari) lid worden. Je wordt dan toegevoegd aan een RHC-team. Indien je alleen gedurende het zaalseizoen lid wordt, ben je geen inschrijfgeld verschuldigd.

Het inschrijfformulier
Voordat je je inschrijft, vragen we je om kennis te nemen van een aantal belangrijke documenten. Lees deze goed door en vul daarna pas het inschrijfformulier in.

Statuten
Huishoudelijk Reglement
Huisregels
Privacybeleid RHC
Privacyverklaring RHC
Gebruiksvoorwaarden RHC-website en App

Naar het inschrijfformulier