Nieuwe Coronarichtlijnen en aangepast trainingsschema per 2 juni

1 juni 2024
Met ingang van 1 juni zijn de coronarichtlijnen aangepast. Voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar geldt dat zij tijdens trainingen niet langer 1,5 meter afstand hoeven te houden. Ook geldt voor deze leeftijdscategorie dat er per 1 juni geen beperking meer in het aantal mensen op een veld. Dit betekent dat er ruimte is om de trainingen uit te breiden.

Nieuw trainingsschema per 1 juni
Vanaf 1 juni gaan alle jeugdteams weer 2x keer per week trainen, behalve de breedteteams in de oudere jeugd. Als een ouder jeugdteam meer wil trainen, laat het dan even weten. Mailen kan naar [email protected]. We gaan dan kijken wat er mogelijk is.

Trainingsschema m.i.v. 1 juni


Oefenwedstrijden jeugd
Wedstrijden tegen andere clubs zijn nog niet toegestaan. Onderlinge jeugdwedstrijden mogen wel. Indien je met jouw team een wedstrijd tegen een ander RHC-team wilt spelen, dan kun je dit aanmelden bij Joke van het wedstrijdsecretariaat ([email protected]). Het systeem is heel eerlijk: wie zich als eerste meldt heeft als eerste een plekje.
-- Ook voor deze onderlinge wedstrijden geldt: geen ouders langs de lijn.

Coronarichtlijnen
Het wegvallen van de 1,5 meter regel voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar betekent een versoepeling. Deze regel geldt alleen tijdens trainingen! Voor en na afloop van de trainingen, geldt voor kinderen ouder dan 13 jaar nog steeds de 1,5 meter regel. Hou hier rekening mee. Voor trainers ouder dan 18 jaar geldt nog steeds dat zij ook tijdens de trainingen 1,5 meter afstand houden.