Sponsor | Reclameborden

RHC wil het voor sponsoren zo aantrekkelijk mogelijk maken om een reclamebord te plaatsen op onze accommodatie. Maar we kunnen er niet omheen dat hier bepaalde regels aan zijn verbonden. Op alle vormen van reclameborden, driehoeksborden, vlaggen, banners etc. is dan ook van toepassing het Reglement voor reclameborden bij RHC
 
Kosten
De jaarlijkse sponsorbijdrage aan RHC voor het plaatsen van een reclamebord is als volgt (genoemde prijzen zijn exclusief btw en de kosten voor fabricage en plaatsing.

Plaats van reclame bord Afmeting Bijdrage aan RHC 
Langs hoofdveld 300 x 80 mm 500,=
Langs hoofdveld 600 x 80 mm 700,=
Overige velden 300 x 80 mm 400,=
Langs alle velden 300 x 80 mm 1250,=
Video toren hoofdveld
1250,=
Doelen hoofdveld
750,=
Doelen overige velden
400,=
Alle doelen
1.250,=
Ballenvangers achter doelen
Op aanvraag
Tribunedelen
Op aanvraag
 
Alle overige reclame-uitingen, denk aan driehoeksborden, vlaggen, banners etc, gaan in onderling overleg.
 
Specificaties reclamebord
De standaardafmetingen van een reclamebord dat wordt opgehangen langs de velden van RHC zijn 300 x 80 mm. Enkel langs het hoofdveld behoort een bord van 600 x 80 mm tot de mogelijkheden. In verband met bestendigheid tegen weers- en andere invloeden, is de materiaalkeuze vastgesteld op trespa-plaatmateriaal.
 
Fabricage
Voor de opmaak en plaatsing van reclameborden en overige reclame-uitingen is grafisch dienstverlener Knijnenburg Producties in Rijswijk de preferred supplier van RHC. Je bent echter vrij om het reclamebord zelf te regelen. Wel is vooraf afstemming nodig met de sponsorcommissie. De kosten voor fabricage en plaatsing van reclameborden en overige reclame-uitingen komen voor rekening van de sponsor.
 
Sponsor worden?
Wil je meer weten over de sponsormogelijkheden? Mail dan naar [email protected].