Senioren

RHC biedt een hoop mogelijkheden voor iedereen ouder dan 18 jaar die graag wil hockeyen. We hebben 5 damesteams, 6 herenteams, 1 dames veteranenteam, 2 heren veteranenteams en 5 trimteams. Dames 1 en Heren 1 spelen beiden in de 1e klasse en daarnaast hebben we teams in verschillende niveaus in de reserve-klasse en sinds een aantal jaar ook teams in de nieuwe Jong Senioren competitie voor leden tot en met 25 jaar. Met onze 5 Trimhockey teams zijn er ook veel mogelijkheden voor senioren met een verschillend niveau van hockeyervaring die niet in het weekend actief willen zijn, maar wel willen trainen en een wedstrijd willen spelen op maandag of woensdagavond. 

 

RHC is een levendige vereniging met actieve en betrokken leden. De trainingsavonden worden druk bezocht en daarnaast is er natuurlijk veel gezelligheid op de zondag met The Dansant ’s georganiseerd door de teams zelf. Dat laatste kenmerk onze club, die nog steeds voor het overgrote deel op vrijwilligers draait en daar zijn we dan ook trots op! We vinden het vanzelfsprekend dat al onze leden met enige regelmaat een bardienst of fluitbeurt voor hun rekening nemen. Mocht je daarnaast geïnteresseerd zijn om training te geven aan een jeugd- of seniorenteam of je geroepen voelen om mee te helpen in de vele commissies van RHC aarzel dan niet om je te melden!

 

Meer informatie of lid worden?

Word jij enthousiast van bovenstaande verhaal? Neem dan contact met ons op.  [email protected]. Je kunt ook direct het inschrijfformulier invullen.


Naar het inschrijfformulier