Sponsor worden

RHC is veruit de grootste sportvereniging van Rijswijk. Onze club telt meer dan 1100 leden, 58 jeugdteams, 14 seniorenteams en 5 trimhockeyteams. We ontvangen ieder seizoen zo’n 40.000 bezoekers van andere verenigingen uit de regio en (ver) daarbuiten. Naast hockeyers zijn er gedurende de week vele honderden andere sporters actief op en rond ons terrein. Tot slot liggen onze velden op een mooie zichtlocatie vanaf de spoorlijn Rotterdam-Den Haag. Dit alles maakt RHC bijzonder interessant voor het Rijswijkse bedrijfsleven!


Sponsoring op maat

Diverse sponsoren hebben de weg naar RHC al gevonden. Binnen De Vrienden van Rijswijk vormen zij een enthousiaste Businessclub. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor meer. Voor ieder bedrijf en voor iedere beurs biedt RHC een passend pakket met mogelijkheden om onze gezamenlijke doelgroepen te bereiken. Wij doen dat op maat, want wij begrijpen heel goed dat iedere sponsor unieke behoeften heeft.


Teamkleding laten bedrukken

Voor de uitstraling en herkenbaarheid van RHC, vinden wij het leuk als zoveel mogelijk teams zich presenteren in eenduidige teamkleding. Wij willen het daarom zo aantrekkelijk en eenvoudig mogelijk maken om een team te sponsoren. Maar we willen daarbij wel de afspraken respecteren die wij hebben gemaakt met onze sponsoren. Om vervelende situaties te voorkomen, is om deze reden voor alle vormen van sponsoring goedkeuring benodigd van de Sponsorcommissie. Als je sponsorplannen hebt, vragen wij je dan ook om deze vooraf en tijdig ter goedkeuring aan ons voor te leggen.

Meer weten over teamsponsoring?


Een reclamebord langs het veld?

Ook voor jouw bedrijf kan het zeer interessant zijn om langs onze velden een reclamebord te hebben hangen. Je steunt RHC en bereikt het hele jaar een groot en divers publiek. Meer weten over bordsponsoring?


Sponsor worden?

Wil je meer weten over de sponsormogelijkheden? Mail dan naar [email protected].


Onze sponsoren