Gerda en Koen gehuldigd

23 juni 2024
Het heeft de ALV behaagd om op 21 juni Gerda Heijdra als lid van Verdienste te benoemen en Koen Caminada als Erelid.

Gerda, het gezicht achter de RHC-bar
‘Oma’ of ‘tante’ Gerda staat al sinds mensenheugenis achter de bar bij RHC, ook al heeft ze niemand meer bij RHC hockeyen voor wie ze dat zou moeten doen.
Binnengekomen bij RHC als moeder en later oma van haar hockeyende dochter, later schoonzoon en daarna ook kleinkinderen is Gerda inmiddels niet meer weg te denken als het gezicht van RHC achter de bar.
Gerda is er altijd, springt altijd in wanneer nodig en iedereen kent haar en waardeert haar ook enorm.

 

 

Koen, bijna 40 jaar actief voor RHC
Koen is een heel actieve RHC vrijwilliger. Hij doet dit al bijna 40 jaar voor onze club. In die tijd heeft hij meerdere teams getraind en gecoacht, waaronder Dames 1 en 2. Koen heeft zich altijd stevig en belangeloos ingezet voor de RHC jeugd. Zijn jarenlange (hoofd)trainerschap voor de benjamins en de Jongens E- en D-lijn zijn daar goede voorbeelden van. Ook heeft Koen diverse commissies geleid en was hij in de jaren ’90 bestuurslid.
Niet alleen binnen de RHC is Koen actief en heeft zijn sporen verdiend. Hij is inmiddels al 10 jaar een daadkrachtige voorzitter van de Stichting Sportaccommodatie Rijswijksche Hockeyclub (SSRHC). Zijn contacten bij gemeente, kennis over relevante zaken die daar voor onder meer RHC spelen en zijn fiscale expertise werpen dan ook hun vruchten af.

Tijdens de ALV van 21 juni hebben Gerda en Koen uit handen van (aftredend) voorzitter Geert-Willem van Weert het bij de eretitel behorende speldje en bos bloemen ontvangen.Wij feliciteren Gerda en Koen hiermee van harte!

 

Het bestuur van RHC

 

 
Bijlage