Teamindeling JJ seizoen 2016-17

8 juni 2024

Het huidige hockey seizoen is bijna ten einde. De laatste competitie wedstrijd is afgelopen zaterdag gespeeld. Rest alleen nog de toernooien. In onderstaande bijlage vinden jullie de definitieve teamindeling Jongste Jeugd (t/m E-lijn) voor seizoen 2016-2017.

 

In de totstandkoming van de teamindeling is veel tijd en energie gestoken, om het zo zorgvuldig mogelijk te doen. Het uitgangspunt bij de indeling is het creĆ«ren van homogene teams op basis van hockeyervaring, speelniveau en spelbeleving. Hoofdtrainers hebben de trainers en coaches gevraagd om input te geven via evaluatieformulieren en via een coach(inloop)avond. We beseffen dat we nooit iedereen tevreden kunnen stellen. De aantallen teams, het aantal opzeggingen en de aantallen spelers per team zijn belangrijke factoren om de teams binnen elke lijn goed neer te kunnen zetten. Geef de nieuwe teamindeling een kans. Bij vragen en/of opmerkingen kun je je  wenden tot de jongste jeugd commissie.

 

Coaches, trainers en teammanagers: bedankt & uitvraag nieuwe coaches!

Wij bedanken alle coaches en teammanagers voor hun inzet en enthousiasme dit jaar! Dit geldt ook voor de ouders die zich hebben ingezet als trainer.

 

Wil jij je volgend jaar inzetten als coach of als teammanager? Geef dat door aan de jongste jeugd via [email protected]. Dit geldt voor coaches die zich dit jaar hebben ingezet, maar ook ouders die dat (nog) niet hebben gedaan. Heb je interesse: meld je dan! Bij voorkeur met hockey- of trainerservaring. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen komen we dan z.s.m. terug op jullie verzoek.

 

Trainingen jongste jeugd

De laatste trainingen voor de Jongste Jeugd zijn op de volgende data:

- Kabouters : zondag 19 juni (aparte mail hierover volgt nog)

- Benjamins : zondag 12 juni

- F meisjes/jongens : dinsdag 14 juni

- E 1 ste jaars meisjes : dinsdag 14 juni

- E 1 ste jaars jongens : al gestopt

- E 2 de jaars jongens : donderdag 9 juni

- E 2 de jaars meisjes : woensdag 8 juni

- Keeperstraining F/E : al gestopt (aparte mail over inleveren keeperspullen volgt nog)

 

Toernooien

Op zaterdag 11 juni is het JJ-dag voor alle teams van de E-jeugd. Dit is verplicht en alle E-teams hebben een uitnodiging hiervoor ontvangen. De toernooien vinden plaats door heel Zuid-Holland. Heb je geen uitnodiging ontvangen: meld dit even bij de jongste jeugd.

 

Op zondag 19 juni vindt het F&B toernooi plaats op RHC. Daarnaast hebben verschillende teams zich ingeschreven voor een extra toernooi. Alle toernooien (incl. F&B toernooi) zullen gespeeld worden in de samenstelling van het afgelopen seizoen, om het jaar met elkaar af te sluiten.

 

Wij wensen jullie nog heel veel plezier bij deze toernooien!

 

Met sportieve groet,

 

Miriam Staring
Voorzitter Jongste Jeugd

 
Bijlage