Traditionele kampioensduiken

1 juni 2024
De eerste kampioenen zijn bekend. Meisjes D1 en  Meisjes A2 wisten afgelopen weekend de voorsprong op de achtervolgers zo groot te maken, dat ze niet meer zijn in te lopen. Proficiat meiden!
Er waren zoveel teams die kampioen konden worden dat het moeilijk werd het traditionele vaandel te bemachtigen. Ook komend weekend zal dat het geval zijn. Gelukkig ligt er door de regenbuien voldoende water in de sloot voor de traditionele kampioensduiken. 
Zaterdag hebben Jongens C3, Jongens D4 en meisjes D7 het kampioenschap in eigen hand. Theoretisch kunnen Jongens B2, Meisjes B3, Meisjes D4 en jongens D1 nog kampioen worden, maar zijn ze afhankelijk van het resultaat van concurrentie.
Zaterdag is ook de vrijwilligersborrel en in combinatie met deze mogelijke successen moet dat wel een topdag worden. Ik heb overigens begrepen dat nog niet iedereen die is uitgenodigd zich heeft aangemeld voor de borrel. Mocht je dat vergeten zijn, reply nog even naar Ilse dat je er bij bent.
Bij de senioren kunnen Dames 3 en 5 promotie afdwingen. Dames 4 is er dicht bij, maar of ze het dit weekend al halen, hangt af van de concurrentie. Ondertussen is Heren 2 ernstig van plan om in de 1e klasse te blijven. Afgelopen weekend werd gestunt tegen Leonidas, waardoor behoud nog mogelijk lijkt. Er wordt al weken intensief getraind om de nodige punten te pakken. Zondag tegen Pollux zijn drie punten nodig om nog uitzicht op behoud te houden. Heren B deed afgelopen weekend ook wat het moest doen en heeft behoud weer in eigen hand.

Het belooft weer een mooi weekend te worden!

Met sportieve groet,

Geert-Willem van Weert