selecties 2016-2017 update

3 juni 2024
Hoewel het seizoen nog niet helemaal afgelopen is, zijn we ons alweer aan het voorbereiden op de indelingen voor komend seizoen. Van 6 tot en met 17 juni vinden de selectie trainingen plaats. In de bijlage staan de spelers die uitgenodigd zijn om selectie te doen. Het betreft de volgende teams: jongens A1, B1, C1 en C2 en meisjes A1, B1, B2, C1, C2 en D1. De selecties worden aan het eind van deze periode door de trainers aan de spelers bekend gemaakt. Teams waarvoor geen selecties zijn, worden samengesteld door de Jeugdcommissie in overleg met de Technische Commissie.Op 27 juni worden de indelingen van alle jeugdteams gepubliceerd.

De uitnodiging voor selectie is tot stand gekomen op basis van de spelersformulieren en gesprekken met trainers en coaches. Wanneer een speler die is uitgenodigd voor een selectie wil afzien van deelname dan kan dat door een mail te sturen naar [email protected] Wij kunnen dan beoordelen of nog iemand anders opgeroepen kan worden.
We hebben uiteraard geprobeerd om de selecties zorgvuldig samen te stellen. Mocht een van de trainers of coaches echter een speler missen, dan kan deze contact opnemen met de Technische Commissie.

Bij de teams is aangegeven hoeveel spelers meedoen en uit hoeveel spelers het team straks zal bestaan. Aan de selecties van de 2e teams worden de afvallers van de 1e teams toegevoegd. Spelers die selectie doen voor MB1, MC1 of JC1 kunnen tussentijds te horen krijgen dat ze de selectie niet halen. In dat geval gaan ze meteen meedoen met de selecties van respectievelijk MB2, MC2 en JC2.

Tijdens de selecties geldt een aangepast trainingsschema. Kijk goed of jouw team nog op dezelfde tijden traint. Een aantal trainingen is komen te vervallen om ruimte te maken voor de selectietrainingen. Na de selectieperiodes trainen de selectieteams in nieuwe samenstelling door tot aan de zomervakantie. Deze trainingen zullen op dinsdag en donderdag plaatsvinden.

De trainers voor de selectieteams zijn:
JA1 - Jelmer van Oorschot/Daan de Wild
JB1 - Daan Kielman/Laurens Boone
JC1 - Oscar Reiche
JC2 - volgt
MA1 - Geert-Jan Dickhoff/Elise Reparon
MB1 - Martijn Noest/Madelon Gabler
MB2 - Ilona Scholten
MC1 - Joost van Rijn
MC2 - Pim Koersen
MD1 - Jelle Wupkes

Wij wensen jullie veel succes en vooral plezier tijdens de selecties.

Met sportieve groet,

Ton Buskens
Voorzitter TC
 
Bijlage