Trainersclinic 20 april

TC
4 april 2021

De HockeyCommissie RHC organiseert wederom een clinic. Eerder dit seizoen hebben we een trainersclinic georganiseerd, gevolgd door een zaalclinic voor de JJ en coachavonden voor coaches JJ.

De aanstaande trainersclinic, onder leiding van Remco Hartgers, is gericht op alle trainers van E teams of ouder. De clinic zal starten met een half uur theorie en daarna anderhalf uur veldwerk. Je zult handige tips en trics krijgen om jouw belangrijke verantwoordelijkheid als trainer beter te kunnen invullen. Het onderwerp van de clinic is de FUNfactor tijdens trainingen. Hoe leg je bepaalde accenten in het uitvoeren van de oefenstof? Hoe zorg je ervoor dat de spelers hier extra fun aan beleven? Hoe benadruk jij als trainer waar je het lerende accent op legt? Dat zijn de vragen die we gaan beantwoorden. Zowel in woord als daad.

 

De trainersclinic wordt voorbereid door onze huidige drie HT3 cursisten: Maarten Morrien, Martijn Noest en Geert Jan Dickhoff onder supervisie van Remco Hartgers.

 

De trainersclinic kent een verplichtend karakter. Afmelden met reden kan alleen bij [email protected]

 

De clinic is een vervolg op de clinic van november o.l.v. Remco Hartgers. Daarin hebben we stil gestaan bij twee onderwerpen die je ter voorbereiding op de aanstaande clinic nog eens door kunt nemen:

1. Opbouw trainingen: klik hier

2. Tien tips voor de trainer: klik hier

 

Uitnodiging:

Wat: trainersclinic

Wanneer: 20 april

Tijd: 17.30 - 20.00 uur

Waar: RHC clubhuis en -veld

Voor wie: alle trainers van E-jeugd en ouder

Door wie: Remco hartgers

Trainers ontvangen ook per mail een uitnodiging

 

Aan het einde van de clinic zullen we met elkaar eten.

 

NB1: Door de clinic 17.30 uur te laten starten houden we zoveel mogelijk rekening met jouw aanwezigheid in relatie tot het competitieprogramma van die dag.

NB2: Op zaterdag 20 april staat ook het Royalfeest AB/Sen gepland. Dit start om 21.00 uur. Er is na de clinic gelegenheid genoeg je te verkleden.

 

Iedere speler komt met een rood hoofd het veld af

en straalt uit te balen dat het alweer voorbij is