Save the Date: Seniorentoernooi

18 mei 2021
Dit jaar organiseert de nieuwe seniorentoernooi-commissie speciaal voor jullie senioren, veteranen, veterinnen en de trimmers de eerste editie van ons eigen seniorentoernooi! Op vrijdag 26 augustus staat RHC in het teken van hockeyen met en tegen je clubgenoten en lekker feesten!

We beginnen met potjes hockey van 19 tot 22 uur, waarna we allemaal onze heupjes los zullen swingen op het aansluitende feest, om goed warm te draaien voor het nieuwe seizoen. Het inschrijfgeld bedraagt €10 per persoon en als alle aanmeldingen binnen zijn, zullen er door de commissie gemixte teams gemaakt worden.
Per team krijg je een pitcher bier, bittergarnituur en natuurlijk een thema aangewezen. Het best verklede team krijgt vijf pitchers bier cadeau, dus maak er wat moois van en ga de strijd aan voor die pitchers.

Laat deze gelegenheid om je mede-RHC’ers beter te leren kennen en je heerlijke vakantieverhalen uit te wisselen, niet zomaar aan je voorbij gaan en schrijf je uiterlijk vóór 15 augustus in met een mailtje naar [email protected].

Tot de 26e!