Jeugdkamp: Laatste nieuws

13 mei 2024

De meeste tassen zullen nu wel gepakt zijn, maar hier nog wat info over het Jeugdkamp, o.d.z. Het Rijswijks Hockey Circus:


- Het wordt koud, in ieder geval veel kouder dan de afgelopen week, dus het devies is: laagjes, laagjes, laagjes. Hoewel er op veldbedjes geslapen wordt, is het belangrijk om voor de nacht voor veel warme kleding te zorgen. 

-Vergeet het lunchpakketje plus drinken in de handbagage niet voor zaterdagmiddag. Denk ook aan anti-muggenspul met DEET.

- De volledige inpaklijst is te vinden op http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/meeneemlijst2016.pdf

- Voor de nieuwsgierigen onder jullie: de tenten van het Jeugdkamp worden opgeslagen  bij Kampeerboerderij De Abbert in Dronten.

- Er wordt morgen om 8 uur op de club verzameld, waarna de kinderen hun eigen bagage in de bussen zetten en waarbij de ouders een klein oogje in het zeil houden. Na een kort spel volgt het vertrek om 9 uur.

- De bussen worden maandagmiddag om 15:30 uur op de club terug verwacht. Na nog wat kletsen wordt de bagage verzameld en gaan kinderen en ouders lekker bijtijds naar huis.

- Nog niet betaald? Oei, doe dat dan nog snel op NL66RABO0166895709 tnv Rijswijksche Hockey Club. Hierbij graag de vermelding van het factuur- en lidnummer of anders in ieder geval de naam van je kind. 

- In urgente gevallen kan er contact met de leiding opgenomen worden via 06 2461 8990.


Wij hebben er heel veel zin in!!

Tot morgen,

Jeugdkamp-commissie