Gebruik van Social Media

12 mei 2021

Zoals sommigen misschien hebben gelezen, heeft ook Hockeyclub Rotterdam (HCR) het idee opgevat de grootste training ooit te overtreffen. Het record staat nu nog op onze naam en of dat zo blijft weten we eind van de maand.

 

Het overtreffen van een Guiness book of records record regel je niet zomaar even. Zo moet al weken van te voren gestart worden met de aanvraag en moet je als club heel wat vooraf organiseren en regelen. Het is dan ook toevallig dat zowel wij, RHC, alsook HCR bedacht hebben dit record tijdens ieders lustrumfeest te overtreffen.

 

Dat het jammer is dat we misschien maar een paar weken recordhouder zijn delen wij. Maar de reacties die nu te lezen zijn van wat leden van onze club op een bericht van HCR op Instagram staan ver van hoe wij vinden dat we met elkaar om moeten gaan. We staan met onze club met naam en record genoemd in het Guiness book of records, die overwinning raken we niet meer kwijt en daar mogen we met zijn allen trots op zijn. Bovendien hebben we dat met 'slechts' 1100 leden maar mooi gered!Mochten we ons record kwijtraken, dan kunnen we maar twee dingen doen: Rotterdam feliciteren en vervolgens bedenken of we het record terug willen pakken.

 

De reacties die nu te vinden zijn op de social media zijn de Rijswijksche Hockey Club onwaardig. Met dit bericht vragen we dan ook aan iedereen om te stoppen met negatief te reageren op de berichten van HCR en ook hun het sportieve plezier te gunnen dat ook wij hebben meegemaakt.

 

Namens het bestuur

 

Hanneke van Zanten

Jeugdcommissie