Nieuws seizoen 2013 - 2014

TC
30 maart 2024

NIEUWS voor: spelers, trainers (en ouders) seizoen 2013 - 2014

We zijn net over de helft van het veldseizoen, daarom zijn we achter de schermen al weer hard bezig met het plannen van het volgend seizoen. Onder andere over de voorbereidende periode van teams voor de voorcompetitie van 2013/2014.

Net zoals dit seizoen heeft regio midden weer de late zomervakantie toegewezen gekregen. Dit betekent dat we op vakantie mogen van 13 of 20 juli tot 1 september. Ook zijn de eerste competitieweekenden bekend. Voor de teams in de ABC TOP-voorcompetitie is dit 31 augustus en voor de overige teams zal dit op 7 september zijn. Het gevolg hiervan is dat er nagenoeg geen voorbereidingsperiode na de vakantie is (min één dag, en in het gunstigste geval zeker 6 dagen).

We willen op twee manieren ervoor zorgen dat de teams een goede voorbereiding kunnen hebben.

1. Zo snel mogelijk aan het einde van de huidige competitie hebben we de teamindelingen en trainers rond en communiceren we dat. Hierdoor kunnen we direct na de competitie tot 13 juli zo veel mogelijk doortrainen met de nieuwe teams en trainers.
2. Het verzoek aan iedereen om de vakantie zo vroeg mogelijk te plannen, zodat we met de teams minimaal twee weken kunnen trainen voordat we aan de competitie beginnen. Dit houdt dus in dat de spelers die in de ABC TOP-voorcompetitie mee mogen doen, proberen in de week van 12/17 augustus terug te zijn en alle andere spelers een week later.

Natuurlijk zal het niet voor iedereen lukken, maar als we met zijn allen op tijd kunnen beginnen met trainen, zal dit ook een groot voordeel zijn tegen over andere teams.

De komende weken zullen we trainers benaderen en vastleggen voor volgend seizoen. We proberen in mei zo veel mogelijk rond te zijn met de trainers. Daardoor kunnen we in juni de teamsamenstelling en trainers presenteren.

De trainer-coaches van de senioren teams zullen de selectieprocedure zelf plannen en communiceren met de selectiespelers.

Je kunt zelf ook aan de slag gedurende de zomerperiode. Daartoe hebben we een loopprogramma ontwikkeld. Deze kun je vinden op webpagina HockeyCommissie.

Sportieve groet,
Ivo Caminada
Voorzitter HockeyCommissie RHC


Iedere speler komt met een rood hoofd het veld af

en straalt uit te balen dat het alweer voorbij is