Belangrijke lustrummededelingen

13 april 2024

Samengevat

  • Aanmelding voor het diner is niet meer mogelijk. Aanmelding voor het feest nog wel. Bij receptie en jeugdspelen (ook op zondag) is iedereen welkom.
  • Meld je op zaterdag bij aankomt bij de aanmeldbalie in het clubhuis om je polsbandje en dinerbon te ontvangen en om consumptiemunten te kopen.
  • RHC is cashless! Betalen uitsluitend met pinpas of clubcard.
  • De lustrumcommissie is herkenbaar aan het felgroene vest met een grote "L” op de achterkant.
  • Volg bij de jeugdspelen en de recordpoging de aanwijzingen van de spelbegeleiders en hulptrainers op.
  • Zeer beperkte parkeergelegenheid op beide dagen.

Bereikbaarheid

Aangezien parkeren zowel op zaterdag als zondag erg lastig gaat worden, vragen wij iedereen om zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer (bus 130) te komen.

Parkeren op zaterdag en zondag is lastig; zie verder hieronder.

 

Aanmelding

In het clubhuis is een hoek ingericht voor de aanmelding.

Hier ontvang je je dinerbon en polsbandje voor toegang tot het feest ‘s avonds.

Ook kun je hier consumptiemunten kopen. De munten kosten € 0,85 per stuk en worden per 5 of 10 stuks verkocht.

In de feesttent kan uitsluitend met munten worden betaald!

Voor het diner kan niet meer worden aangemeld en er worden op zaterdag geen meer kaarten verkocht. Voor het feest is aanmelding nog wel mogelijk en kunnen op zaterdag nog wel kaarten (à € 12,50) worden gekocht (tot 22:00 uur).

 

RHC is CASHLESS

Op RHC kan sinds enige tijd alleen nog met pinpas of clubcard worden betaald.

Dus ook munten kunnen uitsluitend met pinpas of clubcard worden gekocht.

Omdat we cashless zijn is het niet mogelijk om gekochte munten terug te ruilen voor contant geld!

 

Spelregels

De lustrumcommissie is herkenbaar aan het felgroene vest met een grote "L” op de achterkant. Bij vragen of problemen kun je altijd een van ons aanschieten.

Het grootste deel van de avond is er professionele beveiliging aanwezig. Ook hen kun je in geval van problemen aanspreken.

Aanwijzingen van de lustrumcommissie of de beveiliging dienen te allen tijde en onvoorwaardelijk opgevolgd te worden. Laten we het met z’n allen gezellig houden!

Het diner wordt per kleurgroep uitgeserveerd. 300 diners uitserveren is een uitdagende opgave. Daarom vragen we iedereen om zich te houden aan de kleur van de dinerkaart, zodat we lange rijen voorkomen.

 

Feest

Vanaf circa 20.30 uur start de feestavond. Toegang tot de feesttent uitsluitend op vertoon van het bandje om je pols. Het toegangshek van ons terrein sluit om 22.00 uur. Als je je niet vooraf hebt aangemeld ben je nog steeds van harte welkom, maar moet je voor die tijd binnen zijn.

 

Alcohol

Uiteraard houdt RHC zich aan de wet. Iedereen die naar het feest komt krijgt op zaterdag een polsbandje om: mintgroen is jonger dan 18 en dus geen alcohol!

Er wordt permanent gecontroleerd. Overtreding = naar huis!

 

Jeugdspelen

Op zondag gaan we met elkaar een poging doen om in het "Guinness World Records book” te komen. Door de vele activiteiten zal druk zijn op ons terrein. Volg de aanwijzingen van de lustrumcommissie, spelbegeleiders en hulptrainers op, zodat iedereen optimaal kan genieten van deze laatste lustrumdag. Dat geldt zeker voor de recordpoging; als we ons niet aan de regels houden missen we het record!

 

Parkeren: Kom zoveel mogelijk met de fiets of het OV!

Een deel van onze eigen parkeerplaats is bezet door voertuigen en materialen voor het lustrum. De kans is groot dat ons parkeerterrein het grootste deel van het lustrumweekend vol zal zijn.

Parkeren kan op parkeerterrein Elsenburgerbos (tegenover EventPlaza). Op zondag kan er ook worden geparkeerd op het parkeerterrein van EventPlaza (hek gaat om 19:00 uur dicht!). Parkeren in de berm van de Lange Kleiweg raden we af. Zorg er in ieder geval voor dat de auto geheel van de weg af is. Denk aan de veiligheid en parkeren in de berm op eigen risico.

Tot slot

Wij wensen alle lustrumgangers een ontzettend gezellig weekeinde toe. Wij hebben er erg veel zin om er samen met jullie een onvergetelijk feest van te maken.

 

Lustrumcommissie RHC 85 jaar,

Yvonne, Wieteke, Matthieu, Boris, Guido en Mike

 

Ben je benieuwd wie er zich tot nu toe (stand per 3 april) hebben aangemeld? Klik dan hier.