JJ Toernooien in aantocht

3 april 2024
Voor de Jongste Jeugd duurt de hockey competitie nog t/m zaterdag 4 juni. In totaal nog 7 wedstrijden (zaterdag 2 april; 9 april; 16 april; 23 april; 21 mei; 28 mei en 4 juni).

Toernooien

E-lijn
De competitie wordt traditioneel afgesloten voor de E-lijn (1ste en 2de jaars) met het jaarlijkse toernooi: de Jongste Jeugd dag op zaterdag 11 juni. Zet deze dag vast in je agenda (duurt meestal tot 1530 uur). Alle informatie over deze dag is verstuurd aan de teammanagers. 

Alle teams van de E-lijn worden gevraagd deel te nemen aan twee toernooien. De teammanagers zijn op de hoogte gesteld van alle toernooien in Zuid-Holland en hebben zich, naast de JJ-dag op 11 juni, nog voor een tweede toernooi opgegeven. Je teammanager weet op welke dag dit is, waar en tot hoe laat.

F-lijn & Benjamins
Ook voor de F-lijn en de Benjamins wordt weer het jaarlijkse F&B toernooi georganiseerd op RHC en wel op zondag 19 juni. De Benjamins zijn net gestart met de puppy competitie en zullen in die zelfde samenstelling deelnemen aan het F&B toernooi. Meer informatie over het F&B toernooi volgt nog.

Alle teammanagers van de F-lijn zijn gevraagd of ze interesse hebben om, naast het F&B Toernooi, nog deel te nemen aan een tweede toernooi. Vraag aan je teammanager of je eigen team ook  een tweede toernooi nog speelt.

Groet Miriam
Namens Jongste Jeugd Commissie