Sportgroenten van Team Tommies

30 maart 2024
Vanaf begin april bij ons verkrijgbaar: Sportgroenten van Team Tommies! RHC is geselecteerd deel te nemen aan een gezonde pilot van Greenco, waarbij we acht weken lang sportgroenten van Team Tommies zullen verkopen in ons clubhuis. Vanaf 2 april zijn er lekkere snacktomaatjes, -paprikaatjes en -komkommertjes in eenpersoonsverpakkingen te koop voor € 0,85 per zakje. Deze sportgroenten bevatten belangrijke vitaminen die je helpen nóg meer plezier uit de wedstrijd of training te kunnen halen!


Zaterdag 2 april zal er een sample team van Tommies langs komen, om onze sporters en supporters een testzakje snackgroenten uit te delen. En als het opvalt dat onze jeugdteams extra goed presteren? Dan kan dat kloppen! Elke week zullen twee teams worden uitverkoren om de speciale uitdeelemmers met sportgroenten te testen, één voor zichzelf en één voor de tegenstander. Ook leuk: zij mogen wekelijks de tegenstander met de meest sportieve inzet belonen met een speciaal prijsje.

 

Daarnaast kunnen ál onze jeugdteams een leuke prijs winnen: als jij een mooie ‘Opstelling van de Week’ teamfoto maakt en instuurt, maakt het gehele team kans op een teamuitje naar keuze, t.w.v. € 350! Sportplezier, teamspirit en sportiviteit staan hierbij centraal. Kijk voor meer informatie en het insturen van foto’s op www.tommies.nl/onze-opstelling

 

RHC vindt een gezond snack alternatief erg belangrijk en is daarom benieuwd of het aanbod van deze sportgroenten populair zal zijn. Na afloop van de pilot zullen we je vragen om ook jouw mening te geven, zodat wij en Tommies goed kunnen inschatten of dit aanbod voor herhaling vatbaar is.

Veel gezond snackplezier toegewenst!
Groe(n)tjes,
De barcommissie