Bovelander Hockeykamp op RHC

16 maart 2024
Vanwege het grote succes vorig seizoen, zal Bovelander Hockeykampen komende zomer- en herfstvakantie weer hockeykampen op het complex van RHC organiseren, voor kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Programma
11 t/m 13 juli Minihockeykamp 6 t/m 9 jr Lees meer
11 t/m 13 juli Tophockeydagen 10 t/m 13 jr Lees meer
17 t/m 19 okt Minihockeykamp 6 t/m 9 jr Lees meer
17 t/m 19 okt Tophockeydagen 10 t/m 13 jr Lees meer


BOVELANDER MINIHOCKEYKAMP
Het Bovelander Minihockeykamp is een 3-daags hockeykamp waarbij je lekker thuis slaapt! Het kamp is voor sportieve kids van 6 t/m 9 jaar. Iedere dag begint om 9.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

Wat doen we allemaal? Lekker trainen onder begeleiding van ervaren B&B Trainers, veel partijtjes en kampspelletjes, een clinic met (ex) hockey international, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding.

Wat is er verder? Voor iedereen het speciale Bovelander kampshirt, bidon en polsbandje, een opblaasarena, springkussen en speciale spellen, een heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack en veel nieuwe vrienden!

Wil je dit hockeykamp ook niet missen? Klik dan hier om je in te schrijven!
Wil je zien wat een Bovelander minihockeykamp is? Kijk dan hier: http://www.bovelander.nl/videos/


BOVELANDER TOPHOCKEYDAGEN
De Bovelander Tophockeydagen duren 3 dagen en je slaapt lekker thuis. Het kamp is voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. Het programma loopt elke ochtend van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Wat gaan we doen? Hockeyen, hockeyen en nog eens hockeyen, intensieve trainingen met snelheidsmeters, sleeptafels en ballenkanonnen, trainen met de International, veel partijtjes!

Wat is er verder?Trainingen met een speciaal thema waaronder scoren, passen, verdedigen, een persconferentie met de International, heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack, het unieke Bovelander Kampshirt, bidon en polsbandje en veel nieuwe vrienden!

Wil jij, net zoals je vrienden, dit absoluut niet missen? Geef je dan hier op!
Kijk hier alvast naar een filmpje van de tophockeydagen: http://www.bovelander.nl/videos/

Wil je op een 7-daags Hockeykamp met overnachting, kijk dan eens bij onze Hockeyvakanties in Rotterdam en Zandvoort: DE ROTTERDAM HOCKEYWEEK, DE ROTTERDAM KEEPERSWEEK EN HET BEACH & HOCKEYKAMP