Shoot-out clubkampioenschappen

10 maart 2024
Keepers en veldspelers opgelet! Ook dit jaar doet RHC weer mee met de regionale en landelijke Shoot-out competitie. Als club vaardigen wij onze sterkste keepers en behendigste veldspelers af. Wij dagen dan ook iedereen uit zijn/haar beste beentje voor te zetten. 

Op zondag 3 april selecteren we onze spelers en keepers. Iedereen kan meedoen met de clubkampioenschappen. Voor de regionale en nationale kampioenschappen mogen we alleen keepers en spelers afvaardigen die op de nationale finaledag op 25 juni 2016 nog geen 17 zijn. 

Dus, ben jij een keeper die de hele cirkel beheerst en die het de tegenstanders graag moeilijk maakt? Of ben jij die veldspeler die altijd tot het gaatje gaat en de bal behendig langs de keeper in het goal werkt? Meet je dan met je clubgenoten en doe mee met de Clubkampioenschappen. Wie weet ben je de beste en ga je door naar de regiokampioenschappen!

De regiokampioenschappen zijn op 16 mei bij Hockeyclub Pijnacker. Ook als je naar het RHC jeugdkamp gaat (dat van 14 tot 16 mei is), kun je tóch meedoen met de clubkampioenschappen. Alleen kun je dan niet op de regiofinale uitkomen.

Aanmelden voor de shoot-out clubkampioenschappen kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld ook even in welk team je speelt, of je keeper of veldspeler bent, en je geboortedatum. 

Sportieve groet,
Jeugdcommissie