CD WESTERN FEEST [LAATSTE WEEK]

6 maart 2024
Beste CD leden,

Volgende week is het zover! Het CD Western feest waar jullie zolang op hebben gewacht! Op dit moment is 50% van de kaartjes verkocht dus als je nog geen kaartje hebt, moet je snel zijn.

Daarnaast.. hebben wij het aantal intro's dat meegenomen mag worden verhoogd naar 2 intro's. Neem dus JOUW favoriete 2 vrienden of vriendinnen mee naar het feest, en maak er een mooie avond van!

Stuur je aanmeldingen van jou en je vrienden naar je teammanager of naar [email protected].

LET OP: vanaf heden is het alleen nog mogelijk om je toegangskaartje te kopen. Voor consumpties aan de bar moet er betaald worden met pinpas of clubcard!
Er kan alleen cash betaald worden bij de vending machine.

Nog even het oude nieuwsbericht met informatie hieronder:


Zaterdag 12 maart is het zover! Het is dan weer tijd voor het CD feest.

Het feest duurt voor de D leden van 20:00 tot 23:00 en voor de C leden van 20:00 tot 00:30!

 

Een kaartje kost 5 euro en je mag 2 intro's meenemen (ook 5,-). Let er wel op dat de deuren sluiten om 21:00!

 

Die beruchte zaterdagavond laten we je onderdompelen in het Wilde Westen! RHC wordt voor 1 avond omgetoverd in een Western clubhuis. Het thema is dan ook WESTERN! Kleed je als cowboy, cowgirl, crimineel of weet ik wat!

 

Kaartjes zijn te koop bij de kaartverkopers: Nino van den IJssel (JA1), Ariél van der Meij (JB1), Kim van der Weegen (MA1), Marije Ekhart (MA1), Anouk Esveld (MA1), Sanne Slinkert (MB1), Sophia van Noord(MB1), Aster Dussel(MB1) of Dana van Delden (MA2)!

 

 

Je kan ook kaartjes kopen via je coach of manager. Deze kan namens het team een mail sturen naar [email protected]. In de mail moeten alle namen staan van de teamleden en zijn/haar intro.

 

Blijf op de hoogte van het laatste feestnieuws via www.facebook.com/rhcevents

 

Zorg dat je 12 maart erbij bent en neem je leukste lach mee!

 

Tot dan!

 

RHCEVENTS

(Evenementencommissie)

 
Bijlage