Dit weekend RHC Clubcard ophalen

29 februari 2024

Met de ingebruikneming van het nieuwe kassasysteem gaat de bar van RHC helemaal cashless.
Betalingen werden de afgelopen weken al met de PIN gedaan; vanaf deze week komt hier de mogelijkheid om af te rekenen via de RHC Clubcard bij. Deze clubcard wordt alle leden en seniorenteams eenmalig gratis aangeboden door Le Credit Sportif (de leverancier van het kassasysteem) en Koffiemax (leverancier van de koffieapparaten).

Deze clubcard is een betaalkaart waarmee je op RHC kunt afrekenen. Gezinsleden kunnen, met ieder hun eigen pas, via één zelfde rekening saldo betalingen doen.
Bovendien krijgen ook alle RHC Seniorenteams een team-clubcard, zodat ook de gezamenlijke uitgaven aan de bar eenvoudig zonder contant geld afgerekend kunnen worden. De managers of aanvoerders zullen binnenkort ook een teamkaart ontvangen; hierop kan geld voor de team-/bierpot gestort worden.

Voor RHC is het erg aantrekkelijk als zoveel mogelijk leden en teams gebruik maken van de RHC Clubcard. Aan deze manier van betalen zijn namelijk geen transactiekosten verbonden. We hopen daarom dat zoveel mogelijk betalingen met deze kaart gedaan worden.


Ophalen

Als RHC-lid (of ouder van een RHC-lid) kun je daarom komend weekend jouw RHC Clubcard bij de barcommissie komen afhalen. Zaterdag 5 maart ben je van 9 tot 17 uur welkom. Zondagochtend 6 maart zal er ook iemand aanwezig zijn tijdens de trainingen van de Kabouters en Benjamins en ’s middags na 12:00 uur.


Kans op prijzen

Als je dit weekend je pas meteen al voor minstens € 7,50 aan de kassa bij de bar opwaardeert, maak je kans op een prijs! Schrijf je naam en team op de achterkant van de bon en doe die in de speciale doos. Wij trekken vijf winnaars!

De clubcard is al voor je geactiveerd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is het laden van jouw saldo op je eigen persoonlijke card. Je zult hier deze week een e-mail van Le Credit Sportif over ontvangen. In die mail vind je je inlognaam en kun je een wachtwoord aanmaken voor jouw persoonlijke account.


Meer informatie

Voor meer informatie over het gebruik van de RHC Clubcard en de veel gestelde vragen verwijzen we je graag verder naar site van RHC onder het kopje RHC | Clubcard. Daar is informatie het opwaarderen van de clubcard te vinden, het aanmaken van een ‘familiepot’, het eventueel aanvragen van extra clubcards en dergelijke. Mocht je nu al vragen hebben, dan kan je deze e-mailen naar [email protected].

Wij wensen jullie veel gebruikersplezier!

Namens de barcommissie,

 

Ilse Smit
Bestuurslid Organisatie