Nog meer zaalkampioenen

15 februari 2024

Afgelopen zaterdag en zondag waren de laatste zaalcompetitie
wedstrijden. Geheel volgens traditie zijn er weer RHC teams winnaar in hun poule geworden en dus zaalkampioen!

Vorige week wisten wij al te melden dat Heren 1 en meisjes C1 met voorsprong kampioen waren geworden. Dit weekend zijn daar bijgekomen de teams van JB2, JC3 en JD5.

 

JB2 kampioen 3e klasse:

De laatst speelronde werd met 4 punten voorsprong gestart. In stijl kampioen geworden door de eerste wedstrijd met 11-0 te winnen. En om te laten zien dat het terecht is werd ook de tweede wedstrijd winnend afgesloten.

 

JC3 is zonder puntverlies kampioen geworden in de 3e klasse, met een doelsaldo van +82. Het team scoorde zelf 99 doelpunten.

 

JD5 kampioen 3e klasse

De mannen hadden het laatste speelweekend nog 1 punt nodig maar er werd, zoals het een ware kampioen betaamt, gewoon 2 x gewonnen

 

Veel teams streden tot het laatste weekend mee om de titel. Hoe spannend er aan toe kon gaan blijkt wel uit het verhaal van JD4 tegen hun concurrent HGC. De samenvatting van dit spektakelstuk is elders op de site te vinden, bij de wedstrijdverslagen. Niet elk team heeft dus de 1e plek kunnen bemachtigen maar we hopen wel dat iedereen weer van de zaalperiode heeft genoten. 


RHC is trots op zijn kampioenen en wil iedereen bedanken voor haar/zijn bijdrage aan dit goed verlopen zaalseizoen.


Zaterdag 5 maart as. om 16:00 is in ons clubgebouw de traditionele huldiging van de zaalkampioenen. Iedereen is van harte welkom om de kampioenen in het zonnetje te zetten, dus noteer deze datum in je agenda.