JJ zoekt trainers!

12 februari 2024

RHC streeft ernaar bij de jongste jeugd om ieder team op een goede manier te begeleiden. Ze leren om sportief en met plezier in teamverband te hockeyen. Daarvoor hebben we trainers hard nodig.


De Jongste jeugd en TC is nu dringend op zoek naar enthousiaste mensen (ouders, senior leden of jeugdleden) die training willen geven aan twee teams in de F-lijn. Wij zijn op zoek naar trainers voor de volgende momenten:


  • Dinsdag 16.30 – 17.30 MF2
  • Dinsdag 16.30 – 17.30 JF4

Zonder trainers krijgen deze meiden en jongens van 7 jaar geen training. Dus de vraag: meld je aan en /of mobiliseer je netwerk en help ons om voor deze teams, het seizoen leuk en leerzaam te vervolgen.


Ook als je zelf geen ervaren hockeyer bent, zijn er mogelijkheden om trainingen te geven aan de hand van wekelijkse kant-en-klaar voorbereide trainingen of als hulp trainer ben je ook zeer welkom.


Wat doe je zoals als trainer? Wekelijks oefeningen voorbereiden, trainingen uitzetten en enthousiast begeleiden zodat ze met een rood hoofd het veld afkomen: dat is het belangrijkste voor deze teams.


Dus, heb jij zin om training te geven? Of ken je buurjongens en -meisjes die dat misschien leuk zouden vinden? Meld je aan bij ons via [email protected] .