Bonenkoffie op RHC

1 februari 2024
Misschien ben je de afgelopen week al op RHC geweest. Dan heb je vast al de mooie, nieuwe baropstelling gezien, onze nieuwe koffieapparaten bewondert en de verse bonenkoffie geproefd!


Naast de goede smaak van de koffie, espresso en cappuccino met verse melk is het gebruikersgemak voor ons ook een belangrijke reden geweest om voor deze apparaten te kiezen. Vooral op de drukke momenten in het weekend is het natuurlijk belangrijk dat er snel koffie getapt kan worden. De twee nieuwe apparaten kunnen op één moment tegelijkertijd vier kopjes koffie maken.
Daarnaast is het instant koffieapparaat er ook nog, waarmee de warme chocolade en thee gemaakt wordt.

​Zoals jullie weten, willen we niet meer dat iedereen achter de bar duikt en z'n eigen drankjes zomaar gaat inschenken. Eén van de redenen hiervoor is ook, dat als Pietje een cappuccino voor zichzelf gaat maken, iemand anders het melksysteem van de bonenapparaten moet schoonmaken. (Ook het instant koffieapparaat kan alleen worden gebruikt als de bar open is!)​
Alleen personen die bardienst hebben, mogen dus achter de bar. Het zou fijn zijn, als jullie hier allemaal aan meewerken.

We hebben de afgelopen dagen alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad, dus kom snel proeven, zodat je ook weet waar we het over hebben.

Groet,
de Barcommissie