Lustrumfeest: online aanmelden

11 februari 2024

Het lustrumweekeinde komt steeds dichterbij...

Zoals eerder aangekondigd is de inschrijving voor het diner en feest tijdens het lustrum gestart op maandag 1 februari. Het formulier staat online en kan gedownload worden. Je vindt de link onderaan dit bericht.

 

 

Je kunt je aanmelden voor het diner en de aansluitende feestavond op zaterdag 16 april. Voor wat betreft de borrel/receptie is het niet perse nodig om je aan te melden. Wel is het voor ons prettig om, met het oog op bijv. hapjes, een indicatie te hebben van het aantal gasten dat we mogen begroeten. Graag dus toch aangeven op het formulier.

 

 

Voor het diner en de feestavond is aanmelden (en tijdige betaling!) een vereiste. Het diner kost € 15,00 p.p. en de feestavond € 12,50. Een passe-partout kost € 25,00. Op het formulier kun je ook aangeven of je liever een vegetarisch alternatief voor het diner wilt. Mocht je RHC een erg warm hart toedragen dan kan middels het formulier ook nog een donatie worden gedaan.

 

 

Het aanmeldingsformulier is een zgn. invulbaar PDF-bestand. Je opent het op de computer met Adobe Acrobat Reader. Vervolgens kun je het formulier in de Reader(!) invullen (ga steeds met de Tab-toets naar het volgende veld!) en opslaan op de computer ("Bestand, Opslaan als..."). Daarna het ingevulde formulier mailen naar [email protected]. Graag als onderwerp "Aanmelding lustrum" gebruiken.

 

 

Mocht het op de computer invullen niet lukken, print het formulier dan en vul het met de hand in. Als je dat niet kunt scannen en mailen, stuur het dan per gewone post naar Lustrum RHC, Postbus 666, 2280 AR Rijswijk. Lukt het op geen enkele manier, bel dan even met ondergetekende.

 

 

Namens de lustrumcommissie,

Guido van der Sluijs,

Tel (06)28264709

http://www.rijswijkschehc.nl/files/nieuws/Aanmeldingsformulier%20Diner%20en-of%20Feest%20Lustrum%2016%20april%202016.pdf

 
Bijlage