Trimmers aan de stamppot

26 januari 2024

Korte of lange broek? Is het veld bespeelbaar of niet? Is een beginnende griep wel of geen belemmering om te spelen? In de uren voorafgaand draaide Whatsapp overuren. Maar uiteindelijk bleek de cateraar leidend. Er was voor 60 man stamppot besteld en dus ging de eerste editie van de Stamppot Onderlinge voor de Trimmers van RHC door.


RHC heeft vier Trim-teams (gemengd hockey in een doordeweekse competitie), die op twee verschillende dagen spelen: maandag (team 1 & 2) en woensdag (team 3 & 4). Afgelopen vrijdag bepaalden de ruim vijftig trimmers in zes wedstrijdjes de onderlinge verhoudingen. En ondanks de bij vlagen erbarmelijke weersomstandigheden -regen, wind en een temperatuur van net boven het vriespunt- was het toernooi een groot succes, zowel op het veld als na afloop in het clubhuis.


Team 1 heeft zich tot onbetwist winnaar op het veld gekroond, kort gevolgd door team 2. De spelers van 3 en 4 toonden zich op hun beurt aan de bar weer heer en meester. En daarmee is meteen kiem gelegd voor de tweede editie.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.