TWENDE Hockey

27 december 2024
Wat een jaar geleden is begonnen met de voorbereiding op een hockeyreis in Tanzania, is uitgegroeid in een duurzaam initiatief, TWENDE Hockey. ‘TWENDE’ betekent ‘Laten we Gaan’. Het is een uitnodiging samen met de Afrikaanse jeugd op reis te gaan naar verdere ontwikkeling. Dit doen we samen met de Tanzaniaanse, Kenyaanse, Italiaanse en Nederlandse partners, waaronder Jambo Hockey Tanzania.

Ons doel:

TWENDE Hockey is een stichting en stelt zich ten doel: Het verbeteren van het economisch en sociaal welzijn van kinderen en jong volwassenen in Afrika door middel van de hockeysport. We zijn trots op hoe de ontwikkeling zich echt inzet, het groeiende internationale netwerk en onze successen. We hebben mooie en duurzame plannen voor 2016. Dat kunnen we uiteraard niet alleen. We danken iedereen binnen de Rijswijksche HC voor de interesse en (morele) ondersteuning in 2015. We hopen weer op jouw support in 2016.

Nieuw jaar (kalender):


Een leuk cadeau voor jezelf en om weg te geven. Een kalender vol mooie, kleurrijke en energieke foto’s; Hockey in Afrika. Voor € 10,- is deze voor jou. Gemaakt door de hockeyspelers in Tanzania. De opbrengst is voor onze projecten. Wil je er een of meer bestellen? Bestel via onze website http://www.twendehockey.com/gifts-support  of stuur een mail naar [email protected].


Deze kalenders bieden we te koop aan tijdens de RHC-nieuwjaarsreceptie op 3 januari.

Groeten uit Afrika:

Iedereen, verbonden met TWENDE Hockey, wenst jou hele mooie dagen en een inspirerend 2016, in goede gezondheid met al jouw geliefden Krismase Njema

Meer weten over TWENDE Hockey?

Onze website is life: www.twendehockey.com

Onze visie en missie: TWENDE Hockey - movie

Like ons: TWENDE Hockey - Face Book

Doneer: NL74 RABO 0306 8750 04

Mede namens  al onze partners:

Nzuri siku na msukumo mwaka mpya- Beautiful day and an inspiring new year


Valentina Quaranta, Elly Duivesteijn, Nick Isbouts en Ivo Caminada