Zaaltrainingsschema bekend

23 november 2024

Het trainingsschema voor de zaalperiode (van 30 november tot en met 12 februari) is rond. Het was dit jaar een extra lastige puzzel. We hebben als club namelijk minder uren in De Schilp toegekend gekregen, dan we van eerdere jaren gewend waren. Gelukkig hebben we een oplossing kunnen vinden met de trainingslocaties Wateringse Veld College (WVC) en Sporthal Overbosch. Zo kunnen alle teams in tegenstelling tot vorig jaar weer een heel uur per week in de zaal trainen.

 

 

Je traint in de zaal met je zaalteam. Voor de volgende jeugdteams geldt dat de huidige veldsamenstelling ook de zaalsamenstelling is: JA1, JA2, JC3, JC4, MB3, MB4, MC3, MC4, MC5, MC6, MD5 en MD6.

 

 

Voor de andere teams worden er voor de zaal combinatieteams gevormd. Dat betekent dat van twee veldteams, drie zaalteams worden gevormd. Een voorbeeld: van de veldteams MD1 en MD2 worden de zaalteams MD1, MD2 en MD12 gevormd. Spelers horen van hun trainers in welk zaalteam ze worden ingedeeld. Houd er rekening mee dat dit in de eerste zaaltrainingsweek nog kan schuiven.

 

 

De zaaltrainingen lopen in de kerstvakantie in principe gewoon door. Voor de jeugdteams die een training op een feestdag hebben, wordt een andere trainingstijd ingepland. Informatie hierover volgt later. Daarnaast blijft ieder team tijdens de zaalperiode ook één keer in de week op het veld trainen met uitzondering van de kerstvakantie. De indeling van de veldtrainingen is eveneens in het trainingsschema opgenomen. De keeperstrainingen worden in overleg op een andere tijd ingepland en er wordt een keepersclinic georganiseerd in de zaal. Meer informatie hierover volgt nog.

 

 

Tot slot: op maandag blijft RHC dicht (met uitzondering van de trainingen voor de Jongens E).

 
Bijlage