Jambo Trainers gezocht

20 oktober 2024

Het kan je niet ontgaan zijn dat dit jaar het project Jambo Hockey Tanzania van start is gegaan bij RHC. Op initiatief van de speelsters van MB2 van vorig seizoen is een prachtig initiatief gestart dat als doel heeft om leeftijdgenoten in Tanzania te laten hockeyen. Dit heeft geresulteerd in een onvergetelijke reis waarbij onder meer hockey clinics zijn gegeven op scholen en universiteiten, werd gehockeyd tegen meisjesteams uit Tanzania en Kenia, trainers zijn getraind en mede dankzij onze sponsors heel veel hockeyspullen zijn overhandigd aan de spelers in Tanzania.

Maar het is nog niet afgelopen! RHC heeft zich via Clublinking voor tenminste drie jaar verbonden aan het project Jambo Hockey Tanzania en wil graag dat het enthousiasme voor hockey dat is aangewakkerd op de scholen in Tanzania verder wordt ontwikkeld. Daarom gaan we door met sponsors werven en hockeymateriaal verzamelen, maar ook met het opleiden van trainers in Tanzania.

Trainers gezocht

Op zaterdag 28 november 2015 vertrekken Ivo Caminada en Robert Put namens Jambo Hockey Tanzania naar Dar es Salaam in Tanzania om in een week tijd weer een groot aantal trainers verder op te leiden. Om zoveel mogelijk trainers te kunnen begeleiden hebben zij echter ter plekke hulp nodig. Daarom zijn we op zoek naar twee ervaren HT2 trainers die Jambo Hockey Tanzania steunen en mee willen en kunnen naar Tanzania om te helpen met trainen.

Wie zoeken we?

 • gemotiveerde en ervaren HT2 trainers van 18 jaar of ouder

 • ambassadeurs voor het project Jambo Hockey Tanzania

Wat bieden we?

 • een onvergetelijke ervaring

 • vlucht van en naar Tanzania

 • reis- en verblijfkosten in Tanzania van 28 november t/m 5 december 2015

Wat vragen we?

 • eigen bijdrage voor visum (ca. $100), inentingen en verzekering

 • verplichte inzet bij de voorbereiding in de vorm van:

  - workshop wereldburgerschap — 1 dagdeel

  - workshop TZ Hockey Programma / trainingsdidactiek — 2 dagdelen

  - workshop TZ clinics - ½ dagdeel

  - workshop weekplanning, Jambo project (nu en vervolg) - ½ dagdeel

 • inzet voor Jambo Hockey Tanzania gedurende de komende 2 jaren in de vorm van sponsorwerving, meewerken aan activiteiten, meedenken met nieuwe initiatieven etc.

Is dit je op je lijf geschreven? Stuur dan voor 24 oktober een mail met een motivatie naar [email protected]. Als het aantal aanmeldingen groter is dan het aantal beschikbare plaatsen zal een keuze gemaakt worden. Voor meer informatie over de reis of het project kun je contact opnemen met Ivo Caminada ([email protected]).

We realiseren ons dat de voorbereidingstijd erg kort is en iets vraagt van je flexibiliteit. Desondanks hopen we op voldoende enthousiaste reacties. De speelsters van MB2 zijn een fantastisch project begonnen, sluit je aan en help hen om hun droom waar te maken!