Kom bridgen op RHC!

24 maart 2024
Toen wij circa 40 jaar geleden één van onze kinderen in het oude clubhuis, een bijzonder gezellige locatie, bij Lex Stijl als lid kwamen opgeven, werd er bij RHC al gebridged. Dit vond plaats eens in de maand op zaterdagavond en werd georganiseerd door Gerrit Ros, voor oudere leden nog wel een bekende naam.
 
Zo’n 25 jaar geleden stopte de toenmalige organisatie ermee en werd er een jaar niet gebridged. Dit beviel niemand en na een oproep door ons in het krantje meldden zich weer genoeg liefhebbers aan en hebben wij de draad weer opgepakt. Sinds die tijd organiseren wij 1 x per maand op Zaterdag avond vanaf 20.00 uur een gezellige bridgeavond. Dit gebeurt negen maal per seizoen!
  

Bij onze toenmalige herstart , meldden zich 24 paren,een volle bak! Om te kunnen spelen moesten wij toentertijd tafeltjes en stoeltjes huren, alle banken en tafels uit het clubhuis buiten neerzetten anders konden wij de tafeltjes en stoeltjes niet kwijt. Maar gezellig was het wel, allemaal na afloop even helpen, het clubhuis weer opruimen en tot soms in de late uurtjes napraten vooral over de gemaakte slemcontracten. Nu zijn wij, met hulp van het bestuur, beter toegerust en hebben we alles beschikbaar in het clubhuis.

In de loop der jaren zijn er door allerlei redenen paren afgevallen en zijn er momenteel 14 paren die zich beschikbaar houden. Aangezien het geen verplichting is te komen hebben wij dit seizoen door teveel afmeldingen al tweemaal een avond moeten annuleren.

 
U begrijpt het al, wij zoeken dus nieuwe leden en met zo’n grote vereniging die wij nu hebben zullen er toch wel voldoende liefhebbers zijn voor een gezellige ongecompliceerde bridgeavond. Ouders en grootouders van jeugdleden, jeugd en senior clubleden of vrienden hiervan zijn allen van harte welkom.
 
Meedoen aan een avond kost € 2,50 per persoon dus daarvoor hoeft men het niet te laten. Van dit geld organiseren wij 1 of 2 x per jaar een bijzondere bridgeavond, d.w.z. met een hapje en een drankje en soms zelfs met een ware maaltijd!!

Kom RHC’ers het zou toch zonde zijn als zo’n jarenlange traditie ter ziele zou gaan!

Aan iedereen dus ons verzoek: "doe kond” van onze oproep aan iedereen zodat het gaat gonzen in de club: "kom op mensen aanmelden want die bridge willen wij hier niet kwijt!!”

Aarzelt u nu nog, kom gewoon even langs op de bridge avond van 6 april of de laatste avond van dit seizoen op 18 mei a.s. en proef de sfeer. U komt er niet meer los van!!
 

Aanmelden kan via: e-mail: [email protected] of 070-3310432 of 06-51192444.

Hopelijk tot ziens!

Groeten

Ans en Piet de Gier.