Gevonden voorwerpen seizoen1415

29 augustus 2024

Vandaag (1/9) zijn de gevonden voorwerpen bakken (tegenover het herentoilet) leeggemaakt. Deze bakken waren overvol met allerlei gevonden voorwerpen die niet zijn opgehaald. Deze spullen blijven bewaard tot 15 september en worden daarna verkocht op de RHC-tweedehands markt of gaan naar een goed doel.

 

Mocht je dus nog wat missen: zoek niet in de bakken maar mail naar: [email protected]

 

Datzelfde geldt voor alle sleutels die zijn gevonden afgelopen seizoen. Dat is een hele bak vol!! Mail met omschrijving als je een sleutel of sleutelbos kwijt bent.

 

Afgelopen weekend zijn er ook heel veel spullen gevonden in het clubhuis. Kijk hiervoor in de gevonden voorwerpen lijst op de website of mail naar bovenstaand mail adres.

 

Afgelopen zaterdag heeft een hockeyteam twee gezichtsmaskers laten liggen op RHC. Deze waren gevonden en zijn netjes achter de bar gelegd (in een tasje). Helaas waren bij aankomst van de eigenaar die de maskers wilde ophalen afgelopen zondag de gezichtsmaskers weer verdwenen. Ik hoop dat de eerlijke vinder wil mailen waar de maskers zijn gebleven naar [email protected]

 

Met vriendelijke groet,

 

Elise Reparon