Gezocht: fotograaf

1 september 2024

Hebben jullie zo na de zomervakantie ook weer helemaal de smaak te pakken van leuke foto’s maken en kleding uitzoeken? Dan hebben wij de perfecte vacatures voor jou!

 

Zoals jullie wellicht weten heeft Marc Krisman afgelopen jaren de prachtige foto-galerie in het clubhuis met alle teamfoto’s verzorgd en op zeer consencieuse wijze alle gevonden voorwerpen geadministreerd, op de site gezet en vaak de rechtmatige eigenaren van deze voorwerpen blij gemaakt met het retourneren ervan. Marc heeft aangegeven met deze activiteiten te stoppen per zomer 2015 en wij willen hem hartelijk danken voor zijn jaren waardevolle bijdragen!

 

Nu zijn we op zoek naar een waardige opvolger. Om een beeld te schetsen: Wat hielden deze werkzaamheden in?

 

Coördinator gevonden voorwerpen:
Deze vacature is inmiddels vervuld. Elise Reparon heeft aangegeven dit te willen gaan doen. Dank hiervoor!

 

Huisfotograaf

Ooit afgevraagd waar de mooie actie-foto’s op de site en de prachtige wall-of –fame in het clubhuis vandaan kwamen? We zijn op zoek naar enthousiaste fotografen die zowel fotomateriaal willen aanleveren voor de site als die het inlijsten van de (team)foto's aan de wand in het clubhuis verder willen gaan verzorgen.

Natuurlijk maken verschillende fotografen veel foto's die vervolgens ingelijst en opgehangen kunnen worden (lijstmateriaal is aanwezig op clubhuis), maar de laatste jaren worden ook andere mensen dan de huisfotograaf (bijv. via een oproep op de site) uitgenodigd uit om (team)foto's te mailen. Ook bij diverse evenementen (feesten en toernooien bijvoorbeeld) zijn fotografen, die hun materiaal vervolgens willen delen met de rest van de club, van harte welkom.
Lijkt het je leuk om het e.e.a. aan RHC fotomateriaal te coördineren en te zorgen dat er zoveel mogelijk teams of leuke RHC foto's aan de wall-of-fame komen te hangen? Laat het ons dan weten!

 

Heb je interesse of vragen? Laat het weten via het mailadres van het bestuurslid Organisatie: [email protected]