Mooie items op veiling voor Jambo

18 mei 2024

Wil je koken in sterrenrestaurant? Kom dan op vrijdag 22 mei om 21.30 uur naar de veiling voor Hockey Tanzania. Fantastische items worden geveild voor Jambo Hockey Tanzania. Wat dacht je hiervan:


- Een dag meelopen in keuken van restaurant Treeswijkhoeve. Dit restaurant heeft twee (!) Michelinsterren. Je mag samenwerken en eten met de topkoks in dit restaurant.

- Lunchen voor twee personen bij Ron Blaauw. Ron Blaauw is een culinair begrip. De Michelinster op deur staat garant voor een geweldige ervaring.

- Een Heineken verrassingspakket. ’s Lands grootste bierbrouwer heeft een mooi pakket voor de liefhebber samengesteld. Wie pakt dit mooie pakket?

- Een schoonheidsbehandeling is een verwennerij. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor de moderne man. Laat je verwennen en steun een goed doel.

- Genieten op Landgoed Te Werve t.w.v. 1.000 euro. Borrelen, dineren, alles kan. Dit geweldige Te Werve pakket van 1000 euro gaat naar de hoogste bieder. Leuk met collega’s of vrienden!

- Twee barista koffieworkshops voor 2 pers bij Lola & Bikes. Leer hoe je echt een goede koffie maakt.

- Hot dogs eten met Gin Tonic bij The Fat Dog in Amsterdam. The Fat Dog heeft de allerbeste hotdogs van Nederland. Genieten voor twee personen.

- Heel veel mooie spullen van Blond Amsterdam: zoals stukken Blond zeep, vulpennen en fraaie mokken. We love it!

- En nog veel meer!


Kom dus ook aanstaande vrijdag naar het clubhuis. Bied mee voor Jambo Hockey Tanzania. De veiling start rond 21.30 uur. Na de veiling zorgt een DJ voor een dansfeestje.

 

Tot vrijdag !!