Podium voor Uitblinkers

11 mei 2024

Natuurlijk is de spits van het eerste elftal de gevierde man/vrouw na het maken van het winnende doelpunt. De echte uitblinkers zijn echter de mensen die zich wekelijks inzetten voor de club. Ze staan achter de bar, klussen in het clubhuis, wassen shirts, vegen kleedkamers, plakken pleisters, fluiten voor dag en dauw, coachen, trainen en besturen. Want zo werkt een club: iedereen heeft zijn eigen aandeel. In de club en in elkaar. De hoogste tijd om ze in het zonnetje te zetten.

Elke hockeyclub in Nederland kan z’n stille, onmisbare krachten nu een podium geven via www.rabosport.nl/event/uitblinkers. Op deze site worden ook de meest bijzondere verhalen van deze Uitblinkers uitgelicht. Bovendien vindt de vaakst genomineerde Uitblinker van elke club zijn of haar naam tijdens het EK in Londen (21 t/m 30 augustus) terug op het shirt van de Nederlandse teams. Want uiteindelijk hebben alle hockeyclubs samen ook een aandeel in de successen van Oranje.

Een trip naar het EK in Londen
Hockeyers kunnen op http://www.rabosport.nl/event/uitblinkers/nomineerwww.rabosport.nl/event/uitblinkers/nomineer nog tot 31 mei laten weten welke clubgenoot de eretitel Uitblinker verdient. Door iemand te nomineren, maken ze tegelijkertijd kans op een reis voor 2 personen naar het EK hockey in Londen.