Meeneemlijst voor het jeugdkamp

7 mei 2024
Update: Neem genoeg warme kleding mee, want het belooft mooi weer te worden, maar de nachten worden koud (temperaturen richting het vriespunt).

Welkom in de wereld van glitter en glamour; leuk dat jullie mee gaan op kamp! Samen duiken wij in de wereld van Hockeywood, waar films werkelijkheid worden. Jullie zijn uitgenodigd om mee te spelen in onze nieuwste producties.
Tevens zijn jullie uitgenodigd voor onze jaarlijkse award-show: "The RHC AWARDS”! Deze vindt plaats op zondagavond. Dresscode is gala (neem dus je gala-kleding mee)!


Lees hieronder wat je allemaal nog meer mee moet nemen en de belangrijke tijden voor het kamp.


Groetjes,
Stefan Speelberg and crew

 

Inleveren bagage
Op vrijdagavond 22 mei om 19.00 uur moet alle bagage op RHC ingeleverd worden.
Let bij het inpakken van de bagage op de meeneemlijst die hieronder gepubliceerd is.
Zorg voor een rugzakje met eten/drinken (lunch?) voor zaterdag. De bagage zal pas bij de locatie weer beschikbaar zijn.


Belangrijke tijden
Er wordt zaterdagochtend vroeg verzameld, nl. om 8:00 uur. De bussen vertrekken om 9:00 uur.
We verwachten dat de bussen maandagmiddag om 15:30 uur weer op de club zullen arriveren. De afsluiting zal uiterlijk 16:30 uur eindigen.


Meeneemlijst
Voor de lijst van spullen die meegenomen moeten worden, klik je op http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/evenementen/meeneemlijst%2015.pdf


Afzeggen
Het afzeggen zo kort voor het kamp hebben we liever niet. Mocht je nu toch echt niet mee kunnen, dan horen we graag de reden waarom er afgezien wordt van deelname. Het is aan het bestuur en het JOC om te beoordelen om de reeds gemaakte kosten te verhalen op de afzegging.


Update wachtlijst
Helaas is de wachtlijst weer terug, gezien de enorme populariteit van het jeugdkamp. Net als de inschrijvingslijst is de volgorde van de wachtlijst opgebouwd op volgorde van binnenkomst van de aanmelding op het opgegeven postadres.
In aanloop naar het jeugdkamp zien we dat sommige deelnemers die reeds zijn ingeschreven, toch niet mee kunnen. Hierdoor komen er verschuivingen van de wachtlijst naar de aanmeldingenlijst. Ouders van de leden die verplaatst worden van de wachtlijst af, krijgen hierover altijd bericht.


Sportieve groet,
Het Jeugdkamp Organiserend Comité

- Remco van Oyen
- Lotte Werter
- Geert-Jan Dickhoff
- Jessica van Beijeren Bergen Henegouwen