Even voorstellen: Olivier Maas

8 april 2024
Onlangs heeft iedereen kunnen lezen dat er twee kandidaat-bestuursleden gevonden zijn om het bestuur te versterken. Via dit bericht stelt Olivier Maas zich alvast aan jullie voor.

Ik ben Olivier Maas, 43 jaar oud, getrouwd met Desirée en woon in Rijswijk. Zelf heb ik in mijn jeugd altijd gehockeyd. Nadat mijn zoon en dochter lid zijn geworden van RHC, ben ik zelf ook weer gaan hockeyen bij de Veteranen. Verder coach ik met veel plezier al enkele jaren het team van mijn dochter.
Ik ben werkzaam als zelfstandig IT architect gespecialiseerd in betalingsverkeer en treasury management.

De sportieve en sociale activiteiten die de hockeysport en het verenigingsleven bieden, zijn belangrijk voor jong en oud. Ik wil hier dan ook graag een bijdrage aan leveren. Daarom heb ik besloten om mij kandidaat te stellen voor de vrijkomende functie van Penningmeester. Naast de primaire taken van financieel beheer en verantwoording zijn er een aantal uitdagingen die ik graag wil oppakken. Zo moeten over een aantal jaren onze kunstgrasvelden vervangen worden en hier moet een financieel plan voor gemaakt worden.
Daarnaast is RHC de afgelopen jaren sterk gegroeid naar circa 1.100 leden. Deze sterke groei heeft zich helaas nog niet vertaald in een vergelijkbare groei van het aantal vrijwilligers binnen onze vereniging. Dit is wel noodzakelijk is voor het duurzame voortbestaan van RHC als vrijwilligersvereniging. Hier wil ik mij als bestuurslid voor gaan inzetten. Wij zijn RHC!