Barondersteuners gezocht !

2 april 2024
Als je onlangs op zaterdag bardienst gedraaid hebt, heb je gemerkt dat we sinds februari weer gestart zijn met de barondersteuners en dat blijkt nu al een enorm succes! We zijn alleen op zoek naar nóg meer enthousiastelingen om ons team te komen versterken. Uit ervaring is namelijk gebleken dat de barondersteuners de gehele dag nodig zijn, dus geen twee shifts, maar drie shifts per zaterdag. Hierdoor hebben we dus ook meer mensen nodig en daarom zijn we op zoek naar jou!

 


Wat wordt er van je verwacht als barondersteuner?

Elke zaterdag hebben we drie shifts: 8:00-12:00 / 11:45-15:45 / 15:30-19:30 uur. De indeling wordt zoveel mogelijk aangepast naar het wedstrijdschema van je kind(eren) en een voorkeur voor ochtend/middag is ook geen enkel probleem.

Tijdens deze shifts ben je een heel belangrijk aanspreekpunt voor de ouders die bardienst hebben. Je controleert de aanwezigheid van barouders, beantwoordt vragen en weet wat er allemaal moet gebeuren tijdens een bardienst. Al met al een belangrijk persoon die echt nodig is!!

 

Op dit moment hebben we al een hele enthousiaste groep van dertien ouders, maar we bereiden dit graag uit. Ons streven is een shift per 5-6 weken.

 

Hieronder een lijst van onze enthousiaste groep barondersteuners, spreek deze personen eens aan om naar hun ervaringen als barondersteuner te vragen. Uiteraard mag je ons ook altijd benaderen!

 

Wij hopen op veel enthousiaste aanmeldingen!

 

Namens de barcommissie,

Elise Réparon en Sabine Reinigert

[email protected]


 

Barondersteuners seizoen 2014-15:

Bas Bach

Lennart Bakker

Esther Dekker

Linda de Deugd

Victoria Drobotushenko

Gwenda van Eck

Esther Groenendijk

Nicole Mertens

Inge Mulders

Jurriaan van der Pol

Cynthia Vegers

Ellen van Weert

Jolanda Wupkes