Jeugdkamp inschrijving succes!

4 maart 2024

Inschrijvingen

Het kamp zit vol! Er is inmiddels een wachtlijst.

De lijst met inschrijvingen wordt binnenkort geplaatst. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleent. Op basis van de huidige inschrijvingen gaat het JOC bekijken wat de meest handige verdeling van de leeftijdscategorieën is. Zodra deze indeling bekend is zal de definitieve deelnemerslijst gepubliceerd worden met betalingskenmerken enz.

 

Ouders/Begeleiding

Het kamp is ooit opgezet om de seniorleden en juniorleden kennis met elkaar te laten maken en 3 dagen plezier te hebben op een locatie in Nederland.

Vanuit dit principe nemen we geen ouders mee als begeleiding op het kamp. De ouders die mee gaan zitten in de kookploeg, die geleid wordt door Pim Koersen.

Ouders hoeven zich dan dus ook niet op te geven als begeleiding.


Ook dit jaar organiseert het Jeugdkamp Organiserend Comité (JOC) weer een fantastisch jeugdkamp. Wij gaan op kamp van 23 mei tot en met 25 mei. Alles wordt uit de kast getrokken om van deze editie weer een knalfeest te maken! Het thema en de locatie houden we voorlopig nog even geheim… Deelname aan het kamp staat open voor eerstejaars E tot en met A. De kosten bedragen € 130,-.

Alvast in de stemming komen? Kijk eens naar oude kampfoto’s: http://www.mijnalbum.nl/Album=CIISWVBD#KKSJD7VN

Deelnemers - Inschrijfformulier
Als bijlage bij dit bericht (onderaan) tref je het formulier aan dat volledig ingevuld (alle pagina’s, inclusief handtekening) dient te worden.

Let op
Het emailadres voor de inschrijvingen is veranderd en er is nu ook de mogelijkheid om het formulier digitaal te sturen naar [email protected]. Dit adres is alleen voor de inschrijvingen.

Alle inschrijfformulieren worden op basis van leeftijdscategorie en binnenkomst afgehandeld.

Contactinformatie
Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Deze personen zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Natuurlijk doen wij op dit moment nog geen uitspraken over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, definitieve plaatsing etc.. Alle aanvullende informatie zal de komende weken via de e-mail en website gecommuniceerd worden. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij: [email protected]

LEIDERS, SCHRIJF JE IN!!!
Ben je seniorenlid? Dan bestaat er de kans om deze onvergetelijke belevenis ook mee te maken! Heb je zin om drie dagen lang aan een waanzinnig uitputtingsslag mee te doen? Schrijf je nu in! Het RHC Jeugdkamp heeft een lange geschiedenis en veel leden die op Rijswijk zijn geweest kunnen er over mee praten. Vraag een willekeurig seniorenlid over een anekdote uit een jeugdkamp en je krijgt een avondvullend monoloog voor je kiezen. Nu bestaat er dus de mogelijkheid om dit zelf mee te maken.

Heb je interesse om drie dagen mee te gaan naar een spectaculaire locatie met ca. 130 kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar? Mail dan snel naar [email protected]

Vriendelijke groet,
Het Jeugdkamp Organiserend Comité
Remco van Oyen
Jessica van Beijeren
Geert Dickhoff
Lotte Werter
 
Bijlage