RHC Conferentie groot succes

27 februari 2024
Op 13 februari was de conferentie "RHC vrijwilligersvereniging?" Deze was een groot succes. Voor aanmelding was een voorwaarde dat de deelnemer in beginsel bereid was om acht uur vrijwilligerswerk per week te leveren, maar dat bleek niet echt een probleem. Uiteindelijk hebben zich 28 leden en ouders aangemeld, waarvan er door ziekte en andere verplichtingen uiteindelijk 20 aanwezig waren.
Opvallend was dat vanuit de seniorleden tussen 18 en 35 niemand zich had aangemeld, terwijl deze groep de harde kern van de vereniging zou moeten zijn.

Tijdens de conferentie is gesproken over de vrijwilligers vereniging en een aanpak voor verschillende doelgroepen. Er waren veel nieuwe idee├źn die nog worden uitgewerkt door de aanwezigen. Op 10 april gaan we verder met degenen die zich in eerste instantie hadden aangemeld. Degenen die aanwezig waren tijdens de conferentie zullen allen een introducee meenemen. Dus lijkt het je leuk om mee te doen en ben je bereid om vier uur per week aan vrijwilligerswerk voor de club te doen of te blijven doen, zorg dan dat je wordt uitgenodigd door een van de deelnemers die op de foto staan.

Met sportieve groet,

Geert-Willem van Weert