Dinsdag workshop Barondersteuner

6 februari 2024
Als de veldcompetitie binnenkort weer gaat beginnen, zullen ook de barondersteuners ingezet gaan worden. En daar hoort de befaamde cursus van Pim Koersen bij!
Heb je je eerder hier nog niet voor opgegeven, maar zou je deze leuke taak wel een aantal keer per seizoen een dagdeel op je willen nemen? Stuur dan alsnog even een mailtje naar [email protected]. Of kom a.s. dinsdagavond 10 februari om 20 uur naar RHC, dan kun je meedraaien met deze korte cursus. Je krijgt dan uitleg over de barondersteuning, handleidingen/gebruiksaanwijzingen van apparatuur, fusten vervangen en natuurlijk een lesje bier tappen e.d.

De taak van barondersteuner houdt in het kort dat je ouders die bardienst hebben, bijstaat en zorgt dat de bardienst goed verloopt. Er wordt dan niet van je verwacht dat je de hele bardienst meedraait, maar bijvoorbeeld uitlegt waar men alles kan vinden, helpt bij het bijvullen en een oogje in het zeil houdt. Als alles goed loopt, kun je ook nog een deel van de wedstrijd van je kinderen zien. Met voldoende personen, zou dit betekenen dat je in het seizoen slechts 3 of 4 keer een dagdeel ingedeeld wordt. Zo maken vele handen, licht werk.

We kijken uit naar jullie enthousiaste aanmeldingen, die we graag ontvangen op [email protected]. Geef je op, want RHC kan niet zonder vrijwilligers!