Update LISA-app beschikbaar

26 januari 2024
De RHC-app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. Niet alleen de vormgeving is verbeterd, er zijn ook nieuwe mogelijkheden met onze app.

Presentie trainingen
Het item dat het meest werd gemist, is nu beschikbaar: naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je er bent of niet. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden. Daarnaast is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISATeam module) zelf een team-event aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen.

Teamnieuws
De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

Favoriete teams
Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de Hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Agenda-export
De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.

Pushinstellingen
De pushinstellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (Berichtencentrum/ Instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen push berichten wilt ontvangen van de app.

Clubgids
Onder Club is nu de Clubgids op onderwerp gevuld met onze sponsoren. Heb je een dienst nodig, ga je iets kopen, kijk dan eens of je dit kan doen bij een partij die RHC ondersteunt. Zonder sponsors geen RHC!

Tablets

De app kon al worden gebruikt op iPads, nu is ook aan de Android tablets gedacht!

De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores, en hier zijn twee uitgebreide handleidingen:
http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/lisa_app_v3_android.pdf
http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/lisa_app_v3_ios.pdf

Veel plezier met de vernieuwde RHC-app!

Groet,
Patrick van Hijkoop
[email protected]