Foto's van de Nieuwjaarsdiners

13 januari 2024
Zaterdag 10 januari was het Nieuwjaarsdiner voor de E én voor de D en C-jeugd. In feestelijke kleding bracht een ieder hartige taarten, gehaktballetjes, tortilla's, nootjes, poffertjes, cup cakes en nog veel meer zalige hapjes mee. Iedereen nam plaats aan de eigen teamtafel met coach en/of teammanager. Hierna schepten de meiden en jongens per team naar eigen keuze lekkernijen op hun bord. De eerste twee ronden bestond de keuze uit hartige happen en bij de laatste ronde kon men kiezen uit zoete hapjes.

 

Na dit overheerlijke diner werd de tafel leeggemaakt, zodat de bingo kon starten. Vol aandacht werd er geluisterd naar de cijfers die werden opgenoemd in de hoop een mooie prijs te winnen. De prijzen waren een mooie bidon, sleutelhanger of een clinic van één van de hoofdtrainers van RHC!! JE2, ME2 en MD4 hebben de clinics gewonnen! Gefeliciteerd!!

 

Voordat de prijs werd uitgereikt, was het nog spannend of de bingo wel klopte. De hele zaal riep dan''Valse bingo, valse bingo!!'' in de hoop dat de prijs nog niet werd uitgereikt. Ook werd er dan door het hele team van degene die de valse bingo had een liedje gezongen. Er zijn vele mooie liedjes gezongen deze avond!


Kijk op http://www.mijnalbum.nl/Album=MUWMOE74 om de foto's van deze gezellige avond te bekijken.