Bezetting barcommissie uitgebreid

7 december 2024
Sinds een aantal weken is de barcommissie uitgebreid met maar liefst vijf enthousiaste personen! Door de meer dan verdubbeling hopen we dat het reilen en zeilen achter de bar en in keuken in de toekomst nog soepeler liep dan het al ging... Zoals onlangs al op de site stond, willen we graag de barondersteuners weer inzetten, zodat de bardiensten in de weekenden goed verlopen (wil je hier meer over weten of je alsnog hiervoor opgeven, klik dan hier voor meer informatie). Ook zijn we aan het kijken in hoeverre het aangeboden assortiment aangepast kan worden.

Mocht je vragen hebben over de bar/keuken, of je ziet iets wat verbeterd zou kunnen, dan kun je contact opnemen met [email protected]. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken voor het plannen van team-etentjes of borrels op de club.

Het eerste wapenfeit van de nieuwe barcie was het aanpakken afgelopen zaterdag van de keuken, het voorraadhok en achter de bar. Alles is weer schoon en opgeruimd. Aan de gebruikers het vriendelijke, doch dringende verzoek, om een en ander ook schoon en opgeruimd te houden...