Gezocht: barondersteuners

17 november 2024
De barcommissie is op zoek naar ouders die tijdens de competitie een aantal dagdelen per jaar de taak van barondersteuner op zich willen nemen. In het kort houdt dit in dat deze ondersteuners de ouders die bardienst hebben, bijstaan en zorgen dat de bardienst goed verloopt. Er wordt niet van je verwacht dat je dan bardienst meedraait, maar bijvoorbeeld uitlegt waar men alles kan vinden, helpt bij het bijvullen en een oogje in het zeil houdt. Als alles goed loopt, kun je ook nog een deel van de wedstrijd van je kinderen zien…

Voor de geïnteresseerden zal er een introductiemoment volgen, waarbij de barcommissie jullie nader informeert over de taken. Pim Koersen zal dan zijn befaamde bar-workshop geven. Je krijgt dan uitleg over de barondersteuning, handleidingen/gebruiksaanwijzingen van apparatuur, fusten vervangen en natuurlijk een lesje bier tappen e.d.

Als zich voldoende personen aanmelden, zou dit betekenen dat je in het seizoen slechts 3 of 4 keer een dagdeel ingedeeld wordt. Zo maken vele handen, licht werk.

We kijken uit naar jullie enthousiaste aanmeldingen, die we graag ontvangen op [email protected]. Geef je op, want RHC kan niet zonder vrijwilligers!