Ballen gezocht!

7 november 2024
Ieder jaar starten we de competitie met voor ieder team een tas vol ballen. Nog niet eens halverwege het seizoen zijn al heel wat ballen verdwenen. Volgens de peilingen nu en ervaringen van voorgaande seizoenen komen we als we zo doorgaan aan het eind van het seizoen zo’n 700 ballen te kort. Als je bedenkt dat een bal € 3 kost is dat ieder seizoen ruim € 2.000 verlies.
Om het record aantal overgehouden ballen aan het eind van het seizoen te vestigen aan iedereen de oproep thuis te kijken of er toevallig wat extra ballen rondzwerven. Neem ze mee naar RHC en stop ze bij de andere ballen in de ballentassen of in de ballenbak op de bar. Vind je toevallig ballen in de bosjes rond de velden, neem ze mee en lever ze ook in. Kijken of het ons lukt met meer ballen het seizoen af te sluiten dan andere jaren.


Er worden ook nog steeds ballen gevonden bij sproeikoppen van de waterinstallaties. Let er op dat niemand ballen speelt naar de sproeikoppen tijdens het spuiten. Dat is gevaarlijk, we raken zo ballen kwijt en de sproei-installatie gaat er van kapot!