Zaalhockey komt er aan

7 november 2024
We zijn nog maar weer net opgestart met de veldcompetitie na de herfstvakantie of de zaalcompetitie komt er haast alweer aan. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo is de poule-indeling al bekend (zie onderaan dit bericht, niet op de app zichtbaar) en wordt er hard gewerkt aan de moeilijkste puzzel: het zaaltrainingsschema in combinatie met de indeling van de zaalteams.
Vandaar de vooraankondiging dat maandag 17 november zowel de indeling als het trainingsschema voor alle teams vanaf de tweedejaars E op de website komen te staan. De Kabouters, Benjamins, F-jes en eerstejaars E spelen nog geen zaalcompetitie.


Zaalperiode

 

Vanaf 1 december starten de zaaltrainingen en in het weekend van 6 en 7 december worden de eerste wedstrijden gespeeld. Dit loopt door tot en met het weekend van 7 en 8 februari. Let op: ook in het laatste weekend van december (27 en 28) en het eerste weekend van januari (3 en 4) staan er wedstrijden gepland.

Hoe zat het ook alweer?

Wil je je nu alvast verdiepen in de regels van zaalhockey? Lees dan het document Verschillen tussen zaal- en veldhockey. Een ander handig document is de Briefing die aan Bondsscheidsrechters zaalhockey is gegeven.

 
Bijlage