Team- of bordsponsoring, doe mee!

8 september 2024

RHC heeft een sponsorcommissie die de broodnodige gelden verwerft om onze club te kunnen laten draaien. Zonder deze sponsor-inkomsten zal de club niet op deze wijze kunnen voortbestaan.

Er bestaan diverse mogelijkheden om je bedrijf binnen de club met bijna 1.100 leden (2.500 contactpersonen) onder de aandacht te brengen variĆ«rend van teamsponsoring tot een reclamebord langs de velden. Elke sponsor krijgt de gelegenheid om op de site iets te vertellen over zijn of haar bedrijf. Daarnaast komen de sponsors van de club geregeld bijeen in de vorm van een businessclub.

Een team in sponsorkleding is altijd leuk om te zien en zal teamgeest versterken en zeker bijdragen aan een goed imago bij de tegenstanders. De sponsorcommissie kent één hoofdregel: indien er reclame uitingen op hockeykleding staan dan dient er een financiĆ«le vergoeding tegenover te staan.

Indien je overweegt om het team aan te kleden (trainingspakken, sweaters etc) dan wil de sponsorcommissie hier graag met jou over van gedachten wisselen.

Kijk eens op de site voor meer informatie: http://www.rijswijkschehc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=sponsoring_informatie


Of neem contact op met Roland Drewel, Tim de Gier, Harald Hilbelink, Lisette van der Kallen en Arjan Stolk via [email protected] of spreek ons aan.