Nieuwe Team-omgeving

18 augustus 2024
De login-pagina / RHC-LISA-Team omgeving heeft in de zomermaanden een complete makeover gehad. Het is nu dé omgeving voor onze leden, vrijwilligers, coaches, begeleiders, managers en ga zo maar door. De login staat in de groene balk, bovenaan de pagina. De login-gegevens zijn hetzelfde als voor de RHC-app (die verkrijgbaar is in de AppStore en de PlayStore; zoekopdracht: "Rijswijksche").

Welk uitdagingen lost het op?
Eindeloos gemail en ge-Excel over rij-schema's, fruithapjes, wie schrijft het verslag, wie heeft al betaald voor het toernooi en wie is er wel niet bij. Het helpt de coaches/trainers/begeleiders/managers veel tijd en gedoe te besparen.

Maar dat hebben we het al: teamwebs, teamers etc.
Dit zijn gratis producten (met de nodige reclame) die losstaan van de club. LISA Team is geïntegreerd met de clubdatabase, de RHC-app en met de standenmotor van de KNHB. Hierdoor staan alle gegevens direct klaar (zoals teamindeling, fluit-/bardiensten, standen, uitslagen en programma). Daarnaast zit LISA-team in een beveiligde omgeving en is dus niet vindbaar door zoekmachines.

Wat kun je er mee?
- Alle teamfunctionaliteiten via 1 omgeving (Dus 1 login op de website nodig voor uw leden)
- Totale integratie met de RHC-app
- Persoonlijke (gezins)agenda
- Alle teamfuncties zoals presentie, taken, bierpot, verslagen, e-mailen, documenten gemakkelijk uit te voeren
- Uitslagen, wedstrijden en standen van alle teams
- Inplannen op fluit- en bardiensten
- Facturen bekijken door leden
- Uren registreren

Ook als je toegang hebt tot meerdere teams heb je alles netjes in één overzicht. De autorisatie wordt net zoals in LISA automatisch geregeld. Geen gedoe dus.

Fijn voor de ledenadministratie
De coach / begeleider kan zelf de e-mailadressen van het team beheren. Hiermee wordt de ledenadministratie direct bijgewerkt, wat tot een veel hogere betrouwbaarheid van e-mailadressen kan leiden. Hetzelfde geldt voor de mobiele nummers.

Geen beheerderstaken
LISA-Team kent geen beheerder. Alles wordt door de leden, coaches, trainers zelf geregeld.

Functionele omschrijving
Klik hier of in de RHC-app op deze link http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/lisa%20team.pdf, voor een korte functionele omschrijving.

Als jullie vragen, opmerkingen of wensen hebben, mail dan naar ondergetekende. Veel plezier met het gebruik van het vernieuwde LISA-Team!

Patrick van Hijkoop