Start van de trainingen

14 augustus 2024
De club is blij dat er weer zoveel trainers zijn die komend seizoen training willen geven. We zijn trots op de lijst.

 

 

Op zaterdag 23-8-2014 is de eerst trainersbijeenkomst van 17.00-18.30 uur voor ALLE trainers d.w.z. trainers ABCDEF, kabouters, benjamins en keepers.

Tijdens de bijeenkomst krijgen jullie praktische informatie. Voorstellen van de technische commissie, hoofdtrainers en technisch adviseur. Tevens zullen de contracten worden ondertekend.

Trainingsschema

Op 11-8-2014 is de nieuwe versie van het trainingsschema online gezet. Kijk er goed naar want er zijn verandering t.a.v. de vorige versie. Ga op onze website naar Programma | Trainingsschema of klik op de volgende link: http://www.rijswijkschehc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=programma_trainingsschema

Categorie ABCD

MD1 vanaf 12-8

JC1 vanaf 12-8

MA1 vanaf 14-8

Overige lijnteams vanaf 18-8

Breedte teams vanaf 25-8

Categorie E (1steen 2de jaars)

Start vanaf 25-8

Categorie F

Start vanaf 25-8

Categorie Kabouters

Start vanaf 10-9

Categorie Benjamins

Start vanaf 7-9

Categorie Keepers

Informatie volgt

 

Trainingsmateriaal

Trainersmateriaal zit weer in lockers in zowel de dames- als herenkleedkamer. Nieuw dit seizoen is dat twee trainers, met elk een eigen team, locker en materiaal delen. Het was niet mogelijk om elk team uit te rusten met zijn/haar eigen trainersmateriaal. Wees zuinig op je materiaal en ruim goed op. Het is goed als je spelers materiaal moeten ruimen maar jij als trainer blijft eindverantwoordelijk of AL het materiaal geruimd is en netjes in de locker is gezet.

Tip:Ruim al het materiaal op VOORDAT je je partijvorm start. Zo voorkom je dat spelers van het team dat na jou op het veld traint je ballen meenemen om alvast in te spelen.

 

De kleedkamer, lockernummer en cijfercode hangslot voor je trainersmateriaal wordt per mail voor je eerste training per mail toegestuurd.

 

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie RHC

[email protected]